3 Nisan 2011 Pazar

Erasmus Sınavı

Sınavın üstünden baya bir zaman geçti. Normalde sınavdan hemen sonra bu yazıyı yazmayı düşünüyordum ama insan üşeniyor işte.


Sınav, grammer, reading ve writing olmak üzere üç bölümden oluşmuştu. İlk bölümde dil bilgimizi gayet kazık sorularla ölçtüler. Reading kısmı ise daha kolay sayılabilirdi. Bu bölüm iki tane orta uzunlukta makale ve onlarla ilgili sorulardan oluşmaktaydı. Reading kısmı öğrencinin bütün pasajı anlamasa bile önemli keyword-leri yakalayarak cümlenin anlamanı yakalamasını amaçlıyor. (En azından hazırlıkta bize böyle öğretmişlerdi.) Writing kısmında ise essay yazmamız istendi.


Sınav süresi olan 2,5 saatin tamamına yakınını kullandım sayılır. Essay yazarken bir ara hiç bişey yazamamamın (mamama) bunda etkisi büyük :) Ama genel olarak İngilizceme güvendiğim için bu benim için bir sorun oluşturmadı.


Sınav sonuçları, yarın (04.04.11) veya salı gününe kadar açıklanmış olacakmış. Artık işleri resmiyete dökmek istiyorum zira bizim okul bu konuda çok geri kaldı. Diğer üniversitedeki öğrenciler okullarla anlaşmalarını yapmaya başladılar bile.

Can't wait..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder